fredag den 14. september 2012

Den fedeste gave til en Harry Potter fan!!

Min bror var to uger i Florida her over sommeren, og mens han var derovre fandt han den mest perfekte og mest personlige gave nogensinde til mig!! Jeg har elsket Harry Potter serien, lige siden jeg åbnede den første bog, på en familietur i Ruaha safariparken tilbage i 2001. Jeg har troligt læst alle bøgerne (på originalsproget, naturligvis) og er så ked af at historien er slut. Min bror og jeg har set flere af filmene sammen, og det har altid været "vores univers".. Så den gave som han havde købt til mig i Universal Studios overgik alle andre tidligere personlige gaver!!
 
 
Jeg har fået Harry Potters tryllestav!!!! Mulle, du er ganske vidst fantastisk!! TAAAAAAK!!!
 
Följ min blogg med Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Super fed idé - nu mangler du bare lidt magi ;o)

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com
  PS: Tjek også min GiveAway ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - ja det kunne være skønt med lidt magi.
   Men indtil videre "nøjes" jeg med den seje HP wand!

   Slet

Kommentarer er mere end velkomne!