torsdag den 13. september 2012

Give-away: Clarins & Estée Lauder produkter

Så blev det tid til en lille give-away/konkurrence, her på bloggen. Jeg har fået en skøn lille make-up taske og fyldt med skønne produkter fra Clarins og Estée Lauder. Og den synes jeg skal gå til en sød læser i stedet..

Præmien:
Vinderen får altså:
- Clarins make-up taske
- Clarins HydraQuench Cream (normal til tør hud), 15 ml.
- Clarins Moisture Rich Body Lotion (tør hud), 30 ml.
- Clarins High Definition Body Lift Cream, 15 ml.
- Estée Lauder Sensous, 4 ml.
- Estée Lauder Pleasures, 4 ml.Hvordan deltager man?
- Gå ind på min profil på Bloglovin her, og tryk på følg (hvis du ikke er medlem tager det 2 sekunder at blive det)
- På Facebook, gå ind på min side og tryk "synes godt om".
- Del indlægget på Facebook siden omkring denne konkurrence, og skriv en kommentar under det om at du deltager. Jeg vil kontakte vinderen via Facebook :)

- BONUS: hvis vi kommer over 50 følgere, udlodder jeg en ekstra præmie jeg et gavekort på 100 kroner til extensions og andet godt på Rapunzel of Swedens hjemmeside. Så sørg for at dine venner og veninder også deltager!!

Konkurrencen slutter søndag den 23. september klokken 19:00.
Vinderen udvælges blandt alle som har liket min Facebook side, delt indlægget om konkurrencen, kommenteret og selfølgelig også følger bloggen på Bloglovin!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!