lørdag den 29. september 2012

Hverdagsluksus i form af Glossybox

Får et års tid siden læste jeg en blog hvor nogen havde fået en Glossybox og blev øjeblikkeligt forelsket i konceptet. Man får en fin æske sendt til døren en gang per måned, med fem lækre produkter i mini- eller full-size som man skal teste og anmelde for firmaet. Desværre er det ikke muligt at få tilsendt i Danmark - MEEEEEN nu er jeg jo flyttet til Sverige og her er Glossybox en realitet!!

Min kollega begyndte sit abonnement for et par måneder siden og hun har været supertilfreds, så nu da jeg fik løn hoppede jeg også på bølgen. Det koster 139 SEK per måned (inklusiv fragt!) og jeg får min første tilsendt i slutningen af oktober. Very exciting!!


Så glæd jer til at jeg deler min første Glossybox erfaring med jer!

1 kommentar:

  1. Konceptet findes faktisk også i Danmark. Her hedder det bare goodybox :-)

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!