tirsdag den 4. september 2012

Jeg har vundet en goodie bag!!

Jeg som ellers aldrig vinder noget! For et par uger siden kørte Rapunzel of Sweden en konkurrence på deres Facebook side, hvor man kunne deltage på Facebook eller Instragram. Jeg deltog begge steder, bare for at fordoble mine chancer!
Så da jeg igår var inde på deres Facebook side, så jeg at de havde postet et billede med navnene på vinderne, og OMG - DET ER DA LØGN - mit navn stod på Instagram listen. Så der er en goodie bag på vej til mig!

Jeg har faktisk før haft Rapunzel of Sweden extensions, og var virkelig godt tilfreds. De er virkelig god kvalitet - både tykke og bløde. De kan klar anbefales!! Vil du også have skønt langt hår, så se udvalget her!

2 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke!!! Det er altid super fedt at vinde noget ;o)

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Sabrina :)
   Lidt heldig må man være, bare engang imellem!!

   Slet

Kommentarer er mere end velkomne!