onsdag den 12. september 2012

Min guldklump bliver 1 år!

Jeg forstår det slet ikke - at tiden kan gå så hurtigt! Idag er det et år siden at min guldklump kom til verden, og jeg blev moster. For et helt år siden fik jeg en MMS fra min søster med et billede af lille nyfødte Marcus.. Og for "et år minus en dag" siden holdte jeg ham i mine arme for første gang!

 
Han stjal mit hjerte fra første øjekast, det er der ingen tvivl om. Han er min søster og Martins smukke unge, min nevø - min guldklump! Jeg bliver næsten grådkvalt bare ved tanken..
 
Jeg er bare ked af at jeg nu bor 350 kilometer væk, og han derfor ikke længere genkender mig. Jeg ved at det vil blive bedre i takt med at han bliver ældre, men det gør lidt ondt når han kigger så forvirret på mig med de der søde øjne..


Men på lørdag skal jeg fejre ham, og hans mor og far også på deres bryllupsdag - og jeg glæder mig rigtig meget!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!