mandag den 17. september 2012

Min Rapunzel Goodiebag

Jeg vinder aldrig noget! Ikke i sms-konkurrencer, ikke i flyer-konkurrencer, ikke i sports-konkurrencer, ikke i noget som helst!! Men så for et par uger siden, så vandt jeg i en Instagram konkurrence som Rapunzel of Sweden afholdte!

Og jeg tænkte jeg ville dele mine præmier med jer - så I kan se hvilke fine produkter man kan købe (eller vinde) hos dem. Jeg har haft deres extensions før, og har været rigtig tilfreds - så jeg ved at kvaliteten er værd at købe!!


Goodiebag'en indeholdte:
- Guld spænde til hårelastikken
- Guld manchet til omkring hestehalen
- Guld "hår-kæder"
- Svinehårs børste
- Hår donut
- Kunstige øjenvipper
- Øjenskygge palet
- Diamanter til håret på clip
- 20 stk. Mahogani rød hotfusion totter

Det er ikke alt som jeg kan bruge, så jeg overvejer at lave en give-away med 1-2 af tingene fra Rapunzel of Sweden.. Hvilke vil du helst vinde?

Rina Irene bloggen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!