fredag den 21. september 2012

Mine kusiner kommer idag!!

Endelig kom dagen! Mine to kusiner kommer og besøger mig og älskling hele weekenden!!

Dul og Finke har altid været som søstre for mig, fordi hver sommerferie hvor vi var hjemme i Danmark var de mine faste legekammerater. Dul er 5 år yngre og Finke er 8 år yngre end mig. Vi er meget ens, måske fordi vores mødre er søstre? Det som gør at jeg siger vi er som søstre, er nok især den måde Dul og jeg kan skændes, og så et par dage senere er alt som før igen. Altså det er virkelig kun med søskende at man kan skælde hinanden sønder-og-sammen og så går det i glemmebogen. Blod er tykkere end vand, for sure!!

De er bare så skønne, de to tøser. De får mig til at føle mig yngre, fordi vi fjoller, griner og er ååååndsvage sammen, præcis som da vi var børn. Dul er mere udadvendt end Finke og Finke er meget højere end Dul (og mig!!), men det er rydeligt at de har samme forældre!! Åh hvor jeg elsker dem!


Jeg har faktisk ikke nogle nyere billeder af os sammen, men billederne her er fra vores fætter-kusine photoshoot til Mormors 70 års fødselsdagsgave. Og alle vores gamle billeder ligger hos mor, så dem kunne jeg ikke lige få fat i. Må jeg få gjort næste gang jeg er hjemme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!