mandag den 24. september 2012

Mine Youtube-videoer

Jeg har lidt forskelligt liggende på min YouTube kanal - blandt andet klippet fra da jeg var statist i Bingo Banko på TV2 i 2011. Derudover har jeg også nogle Vlogs (video-blogs) fra en Suspekt koncert og fra da jeg var med i Zulu GameBusters på TV2 Zulu i efteråret 2011.

Jeg har tænkt på at begynde at lave lidt flere video'er, når først jeg kommer på plads i mit blog-kontor. Det er sjovt at lave, og en anden måde at formidle mine tanker. Det første projekt er en video-kollage fra min weekend med kusinerne. Den skulle gerne være lidt på trapperne, men abonnér på YouTube for at følge med.


Synes I det kunne være sjovt med flere af mine videoer?

2 kommentarer:

 1. Så lige din video fra Gamebusters - Fedt lavet ;o)
  Synes det kunne være fedt hvis du vil lave vlogs ;o)
  Og tak for du valgte mig som vinderen af din GiveAway ;o)

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com

  SvarSlet
 2. Taaaark :)
  Der er kommet en lille ny video op idag, og så må vi se om der er stemning for at jeg laver lidt vlogs engang imellem :)

  Og selv tak, for din deltagelse.

  Rina Irene

  SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!