onsdag den 5. september 2012

Negle lir: Kiss Nail Dress test

Da jeg var på ferie i Tykiet havde jeg besluttet mig for at jeg skulle have lidt lirede negle. Lidt bling på mine fingertips! Jeg var i Kicks (svarer til Matas, men bare i Sverige) og købte så Kiss Nail Dress i stilen "Garter" som er en slags zebra striber med klare sten.
Da vi holdte midt-dags siesta fra solen om lørdagen gik jeg så igang med negleprojektet. Jeg tror det tog omkring 15 minutter, og jeg fulgte bare instrukserne bagpå, men klippede dem til med en neglesaks i stedet for at file det af. Det så sådan helt flosset ud når man filede - så neglesaksen gav et flottere resultat. M hjalp mig med min højre hånd - søde kæreste!

Holdbarhed: Jeg skriver det her 9 dage efter at jeg lavede dem. Lillefinger neglene er fine stadig, men på næsten alle andre fingre er det røget af ude i spidserne.. Men det var også unfair med alt det sol, strand, saltvand og lignende de blev udsat for. Under normalt omstændigheder tror jeg de havde holdt 5-7 dage uden problemer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!