fredag den 28. september 2012

OOTD: Lilla FTW

Fredage har en særlig plads i mit hjerte, som jeg tror at den har hos mange andre. På fredage sker der ofte at jeg føler behovet for at gøre lidt ekstra ud af mig selv og mit outfit.
I morges var jeg bagud med tiden, så det blev desværre ikke til det store indenfor outfits. Dog fangede jeg en masse lilla ting på vejen ud af døren, som sætter prikken over i'et idag. Jeg er inde i en "jeg er fjollet med lilla" fase, hvilket jo er ret perfekt eftersom lilla er en af de store farver i efterår/vinter moden 2012/13..

Øreringe med kæder og lilla fjer - Gina Tricot (nye)


Converse All Stars i lilla (7 år gamle)


Min lilla Part-Time taske - Balenciaga
Lilla eyeliner, vandfast - GOSH
Og et lille fredags smil til dig!

1 kommentar:

  1. Det er godt nok en hidsig lilla farve du har fundet, det må give et fantastisk farve-pop - er næsten helt trist over ikke at kunne se hele outfittet samlet, er sikker på jeg ville være vild med det :)

    // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk/

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!