torsdag den 6. september 2012

Sko størrelse 35 sælges

Jeg elsker, elsker, ELSKER sko, men har en lillebitte fod, så har mange gange må undvære lige den model jeg faldt for fordi den ikke fås i størrelse 35. Men lidt sko har jeg da fået samlet mig sammen i løbet af årene. Desværre bruger jeg dem ikke rigtig, og i stedet for at de står og samler støv i skabet - tænkte jeg at måske var der andre små-fodet piger der kunne få glæde af dem. Så hvis du ikke selv bruger størrelse 35, så del gerne med veninder som gør! :)
Skriv en kommentar med sko model hvis du er interesseret - så aftaler vi nærmere. Hvis du køber flere par betaler du kun én gange porto!
Jeg bor i Sverige, så fragten er lidt højere end normalt, men jeg lægger kr. 48 oveni alle bud, for at dække fragten :)


Model: Gladiator stiletter.
Butik: Bianco
Størrelse: 35
Hæl: 13 cm (2 cm. plateau)
Stand: Rigtig god (brugt 5-7 gange)
Pris: kr. 250 ekskl. porto


Model: Lak med rød sål
Butik: Bianco
Størrelse: 35
Hæl: 10 cm.
Stand: Rigtig god (Fejlkøb, brugt 2 gange)
Pris: kr. 220 ekskl. porto


Model: Ruskinds peep-toe
Butik: Bianco
Størrelse: 35
Hæl: 9 cm.
Stand: Rigtig god (Brugt 3 gange)
Pris: kr. 220 ekskl. porto


Model: Overknee støvle
Butik: Ebay
Størrelse: 35
Hæl: 12 cm. (1½ cm. plateau)
Stand: Rigtig god (brugt 4-6 gange)
Pris: kr. 350 ekskl. porto.


Model: Satin ballarina
Butik: Bianco
Størrelse: 35
Hæl: flad
Stand: Brugt
Pris: kr. 70 ekskl. porto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!