onsdag den 24. oktober 2012

Clutch fra Louise Nevin Design

Nu skal I høre en hot must-have! Kæmpe-clutchen har været fremme i en god stund nu, og jeg har været lidt tilbageholden med den, fordi jeg i forvejen ikke er så stor og med en kæmpeclutch ligner jeg et dukkebarn!
Men så kom jeg forbi en Facebook side for en pige ved navn Louise Nevin, som laver både clutches og nogle tøj-designs. Hun er er 22 år, og går på nuværende tidspunkt på CPH West, hvor hun er i gang med at uddanne sig til tekstil- og beklædningsassistent. Altså er hun virkelig kreativ, og hendes produkter så ud til at være af høj kvalitet - så jeg likede hendes side og fulgte lidt med på sidelinjen!

Hun har både palliet-clutches og nogle i ruskind - jeg er helt vild med palietter, men ruskind er mere anvendeligt til hverdag og kan styles på flere måder. Så der blev sendt en fin sort ruskinds kæmpe-clutch på vej til mig - naturligvis med pink foer! Det er charmen - du kan vælge ydre- og indrefarve og så laver hun den specielt til dig.
Den kom igår og nøj hvor havde jeg sommerfugle da jeg så kuverten!! Louise havde endda skrevet en personlig besked til mig (det er altså kundeservice der vil noget - elsker når firmaer gør at man føler sig speciel!)..
 
 

 

Den er helt perfekt - glæder mig til at bruge den!! Den store clutch måler 34 x 24 cm. og du kan selv vælge hvilken farve du vil have på ydersiden og hvilken farve foer du vil ha. Herunder ser du farvemulighederne. Den er endda stor nok til at du kan have din iPad eller tablet i den!!
Den store clutch som den jeg har koster kun 399,-. Hun laver også den i en mindre størrelse som er 20 x 15 cm. og koster 249,-..


Foer
Ydrestof
Vil du også eje sådan en skal du ligge din bestilling hos Louise på hendes Facebook side, og så laver hun en clutch specielt til dig!! Selvom du ikke har tænkt dig at købe lige nu, så "like" hendes side - der er måske chancen for at vinde en!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!