torsdag den 25. oktober 2012

Et godt selvportræt..

Nu kommer der lidt flere af mine funderinger..
Jeg kom til at tænke på igår, at det føles som om jeg ikke har taget et tilfredsstillende selvportræt i flere måneder. I januar var jeg hos Mathias i en uge, hvor det lykkedes mig at tage nogle som jeg synes var halv-gode.
Måske er det fordi jeg ændrer mig, og det ikke ser ud som det gjorde da jeg var 22 længere. Måske er det fordi mit kamera i telefonen er blevet bedre, og derfor vises alle detaljer - gode som dårlige. Det er lidt synd - så vil gerne prøve at blive bedre til at tage billeder af mig. I min afstemning til højre lader det til at I vil gerne se flere billeder, og ved ikke om det er af mig - men jeg synes det gør en blog personlig at man ser hvem som står bag!
Det lykkedes mig at tage en serie med okay billeder - som jeg skrev på Instragram #notsougly .. Dem deler jeg med jer idag.


 
Jeg har jo arbejdet som model i nogle år, så det forventes vel at alle billeder af mig er gode. Men jeg er nok bare ret selvkritisk..

1 kommentar:

  1. Jeg synes da, at de er rigtig gode!

    Flot blog forresten, kig gerne forbi min :)

    // annapedersenblog.blogspot.dk

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!