fredag den 19. oktober 2012

Kender du ikke Members.com ?

For et par måneder siden introduceredes jeg til Members.com da en kollega udbrød "Der er 50% på Jeffrey Campbell sko på Members idag!" .. Jeg har sukket efter Jeffrey Campbell Lita Spike i eeeevigheder så naturligvis slog jeg ørelapperne ud!

Deres egen beskrivelse af konceptet er: Members.com er en eksklusiv shopping-club, for medlemmer, der tilbyder produkter under tids- og omfangsbegrænsede kampagner samt til reducerede priser. Sortimentet indeholder markedets mest attraktive tøj, accessories, rejser og oplevelser.

I mine øjne er konceptet bag Members.com er at de samarbejder med en masse tøj-, sko, og indretningsmærker og giver i begrænset tid mellem 50-80% rabat på det. Mærker som jeg har set derinde siden jeg blev medlem er:
- Nelly
- Louis Vuitton Vintage
- Filippa K
- MbyM
- Fred Perry
- Paul Frank
- Clarins
- Esprit
- Saint Tropez
- Craft
- Jeffrey Campbell

Jeg har selv købt en kjole og et par sko fra Nly via Members.com som kom indenfor en uge, og jeg sparede 50%. Det er jo lækkert!

Et eksempel på hvad der er derinde nu!

Tilbuddene slippes altid klokken 12:00 hver dag, så det er DER man skal være hurtig på de gode mærker. Dagen med skoene fra Jeffrey Campbell var alle de populære farver udsolgt på under en time!

Det kræver at man inviteres for at blive medlem, og jeg tænker at dele det med jer. Jeg tror på at jo flere medlemmer vi er, så bedre tilbud kan de give os.
Klik her for at blive medlem af Members.com og nyd store rabatter på fede mærker! Du kan også bare skrive din email som kommentar til det her indlæg, så sender jeg en mail du bare skal klikke på for at blive medlem!