mandag den 29. oktober 2012

Min weekend i ord

I weekenden var jeg hjemme i Danmark, som nogle måske havde luret. Fredag tog jeg afsted direkte efter arbejde fordi sporarbejdet mellem Ringsted og Næstved ville ha' gjort min hjemtur 30 minutter længere hvis jeg ikke nåede det sidste direkte tog.
På Næstved station blev jeg hentet af mine to skønne kusiner Julie og Line og kørt ud til min mormor og morfar. Det er så hyggeligt og se dem, og jeg er så stolt over hvordan de begge holder sig igang! Ikke nogle sumpende, senile bedsteforældre, jeg har - nej! Så kørte vi hjem til Tapperbronx og jeg fik taget mig et sent aftenbad inden min mor kom hjem.
Lørdag ringede uret klokken 7:45 (not nice at all!), fordi jeg skulle nå at glatte mit hår og spise morgenmad inden Stina, min extensionist, kom klokken 9. Hun gik igang og omkring klokken 10:30 var jeg 180 totter rigere. Hun arbejder virkelig hurtigt!! Det føles fedt at have så tykt hår - men kunne godt ha' ønsket mig at hun havde valgt nogle mørkere microringe, fordi de er lidt for synlige synes jeg. Hun sender nogle mørkere til mig i denne uge, som min kære älskling kan få fornøjelsen af at bytte ud for mig! :p Muahaha.. Der kommer før, under og efter billeder i et indlæg i denne uge, så hvis I har nogle spørgsmål til microringe/cold fusion extensions er det bare at kommentere her - så svarer jeg efter bedste evne!

Omkring ved frokosttid kom min søster og nevø Marcus ♥ .. Der blev leget med lego, gået tur i solskinnet og hygget for fuld skrue indtil min søster og jeg skulle til kusinetræf hos Liza. Vi har en tradition hvor vi mødes hvert halve år, alle kusinerne på min fars side, til en middag og snak om hvordan det går med os alle. Jeg har kusiner som er alt mellem 20 og 50 år tror jeg, så det er nogle spændende historier man får der, især om familien og fortiden.
Søndag morgen vågner jeg klokken 5:00 af at lille Marcus klynker lidt - nu gad han ikke sove mere. Min søster hentede ham ind i sengen hvor vi havde sovet - og så lå vi og puttede lidt i et kvarters tid, men Marcus ville ikke sove, så søster stod op med ham, og da jeg vågnede var de kørt. Morgenen gik så med en gåtur med mor og Twister (hundebassen), og så var det afsted mod toget..
Det var min weekend - suuuuper spændende er den måske ikke, men den har været så hyggelig og skøn synes jeg!
Og så et billede af mit hår som det ser ud idag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!