fredag den 26. oktober 2012

Mit pigeværelse

Jeg har aldrig været en rigtig tøse-pige når det kom til indretning af mine lejligheder. Jovist man kunne nok se der boede en pige, men ikke andet end småting og farvevalg.
Da jeg flyttede sammen med Mathias, ytrede jeg mit ønske om at soveværelset skulle være et rigtigt pigeværelse og han var 100% med på den! Havde ellers linet en masse argumenter op (ingen ser soveværelset andet end os, jeg har aldrig haft et pigeværelse, det ville gøre mig så glad!), men han vil bare have at jeg er lykkelig, så der var ingen modstand!

Min idé var at holde det hele så lyst og hvidt som muligt, med enkelte "farve-splash" af pink og lilla. Jeg startede med at købe et hvidt sminkebord med spejl, og i fødselsdagsgave fik jeg en fin hvid læderstol som jeg kan sidde i når jeg sminker mig. Jeg fik også et forstørrelsesspejl med lys i. Og älskling gav mig super fede gennemsigtige akryl-beholdere til vatpinde, vatrondeller, sminkebørster, og lignende.
Vi har købt to sæt sengetøj som matcher farvetemaet, fordi de som det eneste i rummet har pink eller lilla på sig. Det ene er fra IKEA og det andet er fra HOME ART (købt i Bahne). Gardinet er også fra IKEA og i samme serie som sengetøjet derfra.
På væggen hvor sengen står op af, valgte vi tapet som var fint og romantisk, men lidt diskret. Det består af mønster i sølv som reflekterer og i relief som man ser skyggerne af. Det var dyrt - men virkelig et lækkert touch til rummet.

Hvad synes du om mit pigeværelse? :)

2 kommentarer:

 1. Ud fra billederne ser det jo ikke sådan voldsomt piget ud, men det er da fint :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Janni - du er da bare verdensmester i negative kommentarer! Tillykke med det, men måske kunne du holde den fra min blog :)
   Kram og god weekend.

   Slet

Kommentarer er mere end velkomne!