mandag den 22. oktober 2012

New in fra MEMBERS.com !!

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker farver, og har et kæmpe problem med at efterår og vinter betyder kedelig modefarver. Men i år har neon-farver været the shit og derfor blev jeg så glad da jeg så nogle sweatshirts på Nelly.com i flotte neon farver. Dog kostede de 399 SEK hvilket jeg synes var lidt for meget. Jeg bruger næsten aldrig mere end 500 kroner per beklædningsdel - 'cos I shop cheap!

Så i torsdags kom der tilbud fra Nelly.comMembers.com og så var trøjerne som jeg havde kigget på sat ned til 119 SEK pr. styk - altså kan jeg købe den i pink, lime og orange for 357 SEK! Det var jo svært at modstå - og rigtig nok bestilte jeg dem fredag. De kommer om ca. 2 uger - glæder mig så meget!!!
 
Er du ikke allerede medlem af Members.com så brug dette link! Du kan også skrive din email som kommentar til det her indlæg - så sender jeg en mail hvor du bare skal klikke for at blive medlem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!