lørdag den 13. oktober 2012

Ny header på bloggen?

Jeg funderer lidt på om jeg måske skal have en ny header på bloggen. Dog synes jeg det er svært at vælge et tema. Man ved jo at det er en blog, så at sidde med en computer eller skrive i en bog på billedet er måske "over the top". Jeg synes "bare et billede af mig" også er lidt kedeligt.
Eftersom jeg er model så burde det være et professionelt billede, som det jeg har nu - men det er svært at fange min essens, i et billede. Så måske en kollage?

Tror jeg skal hive fat i nogle af mine fotograf-buddies, og høre om ikke der snart kan blive tid til et shoot. Kom RIGTIG gerne med input og idéer hvis I har nogle?


 
I aften skal jeg til ishockey med mine kollegaer - det skal nok blive sjovt. De byder på mad og så er vi "matchpartner" så vi får reklame til kampen.
Og så har jeg hørt en lille fugl om at vi skal i byen bagefter, uha uha!