lørdag den 13. oktober 2012

Ny header på bloggen?

Jeg funderer lidt på om jeg måske skal have en ny header på bloggen. Dog synes jeg det er svært at vælge et tema. Man ved jo at det er en blog, så at sidde med en computer eller skrive i en bog på billedet er måske "over the top". Jeg synes "bare et billede af mig" også er lidt kedeligt.
Eftersom jeg er model så burde det være et professionelt billede, som det jeg har nu - men det er svært at fange min essens, i et billede. Så måske en kollage?

Tror jeg skal hive fat i nogle af mine fotograf-buddies, og høre om ikke der snart kan blive tid til et shoot. Kom RIGTIG gerne med input og idéer hvis I har nogle?


 
I aften skal jeg til ishockey med mine kollegaer - det skal nok blive sjovt. De byder på mad og så er vi "matchpartner" så vi får reklame til kampen.
Og så har jeg hørt en lille fugl om at vi skal i byen bagefter, uha uha!

1 kommentar:

  1. Det kunne godt fungere med en collage - og så kunne det jo være lidt sjovt om du, i stedet for at være igang med bloggen, altså det billede du snakkede om med skriver-i-bogen/skriver-på-computeren... Det kunne være sjovt hvis du i stedet for det forsøgte at fange noget af det din blog handler om og noget af det du er i collagen. Det er selvfølgelig stadig noget nær umuligt at fange essensen af det hele, selv i en collage, men så om ikke andet et aspekt, ikke? Det er også liidt nemmere, når man har flere billeder at gøre godt med ;)

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!