fredag den 12. oktober 2012

OOTD: Safari inspireret

Som nogle af jer måske ved så boede jeg i Tanzania i 3 år da jeg var yngre, og har derfor fået lidt indblik i den afrikanske kultur. Dog var det helt tilfældigt at mit outfit idag blev ret safari-inspireret. Da jeg havde valgt shorts, strømpebukser og skjorte, slog det mig at skjorten har lidt "skildpadde-mønster" som mindede mig om de 10 kæmpe-skildpadder som vi havde i Tanzania.
Jeg elsker farver, så jeg synes outfittet manglede et sidste touch - og kom så i tanke om en halskæde jeg har. Halskæden fik jeg da jeg var måske 7-8 år gammel af min forældres venner som boede i Kenya - så den er original og vintage. Og så synes jeg at den giver et meget neutralt outfit lidt personlighed..
 
 

 
 
Fra top til tå:

- Beige skjorte med skildpadde mønster, Vero Moda
- Sort blazer i militær-look, Vila (sidste sæson)
- Afrika halskæde, vintage (Kenya 1995)
- Sorte højtaljede shorts, Only
- Strømpebukser, H&M
- Støvletter, Esprit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!