torsdag den 11. oktober 2012

Seriøst? Spare penge på tatoveringer og skønheds operationer?

Hvis du er klikket ind på det her link fordi du søgte efter en måde at spare penge på enten tatoveringer eller skønhedsoperationer, så er det præcis dig som jeg henvender mig til! Hvad fanden tænker du på?!
Jeg har set det, gang på gang, på Facebook, forums, og endda hørt det udtalt "Jeg gider altså ikke betale 1000 i timen for en tatovering - nogen som laver tatoveringer billigt eller kender nogen som gør?". Hvad fanden er det som går igennem hovedet på de her folk? Vil du have at noget som er permanent på din krop, skal være discount? Kunne du så ikke bare sige "Nogen som kender en dårlig tatovør som kan forevige et grimt motiv på min hud?"


Jeg siger ikke at der ikke findes dygtige hjemmetatovører, fordi selv de bedste startede jo et sted - men hvis nogen er rigtig dygtig, så har de også et arbejde i en anerkendt Tatoo Parlour. For helvede - når du skal have blæk under huden, så få det gjort et sted som er rent, steriliseret, og hos nogen som du ved er dygtig og kan sit håndværk. Min første tatovering var hos en fyr ved navn Brian, og jovist han havde da en butik, men han røg lige et joint inden han stak nålen i mig, og hygiejnen var tvivlsom. Da jeg så fik lavet min ryg, gik jeg til Dennis Wehler fra Spektrum Art, som både var superflink, kreativ, havde egen butik og jeg vidste at hygiejnen var i orden. Og det blev skideflot - tynde linjer, klare farver - en tatovering som jeg er glad for og stolt over!

Og det samme gør sig gældende for skønhedsoperationer. Hvad sker der for de piger som har den indstilling, at de skal bare have silikonebryster billigst muligt. De her "sweetdeal" tøser som har købt en brystoperation til 17.000 på Glostrup Privathospital, som nu opdager at i stedet for engelske Nagor implantater som er godkendt i EU og USA har de fået billige sydkoreanske-bryster som kirugen har købt for 10 dollar per sæt.. Det er noget som skal ind i din krop, og måske sidde der resten af livet - tænk lige over det. Og hvem siger at kirugen er særlig dygtig når han laver et tilbud på sine ydelser?


I den forbindelse vil jeg anbefale grundig research. Særligt Sverige er et godt sted at lade sig operere, fordi kravene er højere heroppe. På Citadell kliniken (Peter Cosmo) overnatter man efter operationen, får 4 års garanti mod kapseldannelse, ubegrænset efterbesøg gratis, og man får Mentor implantater som også er godkendt i USA, som har de højeste krav. Ja det koster lidt mere end i Danmark, men det er fandme også kvalitet og service som er i top!

Moralen: Pris og kvalitet hænger næsten altid sammen. Lyder det for billigt til at være sandt, er det nok ikke helt okay. Og for helvede - hvis noget er permanent, skal det ikke være discount!!

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig. Jeg har en ven som tattoovere gangste billigt, men hans arbejde er tilgengæld og gyseligt! Så vil jeg hellere betale det dobbelte og få noget kvalitet! Især når det er sådan nogle ting man skal gå med resten af livet. At købe matriale ting til billigere penge er slet ikke det samme. Så det er fedt du har taget sådan et emne op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tiinerdk :)
   Det er bare for dårligt at folk ikke tænker sig om når det omhandler sådan noget her. Så det ville jeg gerne ud med!

   Slet
 2. Helt enig!! Og i øvrigt opereret samme sted som dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor pudsigt!
   Men glad for du er enig, og godt valg af klinik!

   Slet
 3. Enig, pris og kvalitet hænger oftest sammen... men andre faktorer som brand og reklamering er der jo også til at skabe forvirring. Jeg ville nu heller aldrig gå efter rabbat når det handler om store indgreb på min krop og mit helbred... lige som dem der rejser ud af landet for at få en billigere tandlægeregning - det er jo ren galmatias!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er enig til en hvis grad, fordi jeg forstår GODT dem som rejser til Sverigr fra Danmark for tandlægeregningens skyld. De er dygtige og især i Malmø taler de oftest dansk..
   Men at rejse til Polen eller et andet far-away land skulle jeg heller ikke turde!

   Slet

Kommentarer er mere end velkomne!