søndag den 14. oktober 2012

Sveriges bedste hamburger kommer til Danmark!!

Folk der kender mig ved hvor begejstret jeg er for Sveriges hamburgerkæde MAX. De laver en cheeseburger som McDonald's og Burger King på ingen måde kan hamle op med. Der er den lækreste dressing i, og salat. Det er bare virkelig lige en burger efter min smag.

Og så læste jeg på EB.dk at de har tænkt sig at åbne en restaurant i marts 2013 i nærheden af Kultorvet. I skal glæde jer! Det er viiiiiirkelig godt - og det er ikke noget jeg bliver betalt for at sige. MAX ved ikke engang at jeg eksisterer, ellers ville de kunne betale mig i cheeseburgere! Og og og - i Sverige kan man på de fleste burgerrestauranter få Bernaise-sovs til sine fritter. Det lyder måske mærkeligt, især når det er kold Bernaise - men det er virkelig så godt! Åh jeg bliver helt sulten bare ved tanken.

Ej men glæd jer - og I kan læse artiklen her.

1 kommentar:

  1. haha, det lyder fandme skørt! Glæder mig dog til at smage både kold sovs og lækker burger :)
    -Kine
    http://thescreenisus.blogspot.com

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!