torsdag den 4. oktober 2012

Undskyld & weekendplaner

Undskyld jeg har været inaktiv på bloggen, men jeg har ligget syg og ikke orket at ligge med computeren. Og selvom jeg kan blogge fra min mobil, så er det så omstændigt at forsøge at skrive noget spændende når der bare ikke sker en skidisse i mit liv.
Men jeg ser frem til weekenden, hvor älskling og jeg skal i IKEA! Vi skal endelig have vores tv-bænk som vi har sukket efter i 4 måneder. Og så skal jeg nok have et lille skuffeskab til mit sminkebord, så jeg kan få alt mit liiiiiiiiiir samlet derinde. Vi har faktisk også en Malm-kommode som vi fik af mor i indflyttergave, som skal samles.

Og, hvis der bliver tid til overs efter alt IKEA'riet, så tror jeg at jeg skal sortere i mit tøj. Spørgsmålet er om jeg skal give det til indsamling eller om jeg skal sælge det. Tror jeg bare ender med at give det væk..

Og til sidst et billede. Jeg ser så utilgiveligt dum ud på billedet, at jeg ikke kan lade være med at grine af det. Og måske sætter det også et smil på dine læber? :) God torsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!