mandag den 8. oktober 2012

Weekend: Huset er blevet fint!

Wow, sikke en weekend jeg har haft. Fredag efter arbejde kørte älskling og jeg i IKEA for at købe nogle af de ting vi har sukket efter de sidste 4 måneder. Nu hvor vi endelig er flyttet rigtigt ind i huset så vil vi på plads hurtigst muligt.
Vi købte tv-bord, tæpper til udestuen, og en masse lamper! Bilen var så proppet at jeg måtte sidde bag ved M hele vejen hjem, ellers havde vi ikke fået alt ind. Da vi kom hjem klokken 22 fredag gik vi faktisk allerede igang med at sætte ting op. M er sindsygt dygtig til at montere ting og jeg er god til at holde eller give ham skruer! Høhø..
Lørdag vågnede jeg til lyden af børn der skreg, græd og generelt larmede, og sådan er det jo med naboer! Vi stod op, spiste morgenmad, og så var det afsted for at købe ledning, stikkontakter, vægbeslag til tv'et og et smut forbi Systembolaget og købe lidt vino. Så fik vi samlet tv-bordet og den kommode som mor gav os i indflyttergave, samt sætte alle lamper op. Lørdag aften fejrede vi vores månedsdag med lidt Raclette og hvidvin - sååå hyggeligt <3 br="br">
Søndag blev vi vækket af at Ms kammerat ringede klokken 10:15 og spurgte om vi ville komme forbi og gå tur med ham og ungerne. Vi hoppede ud af sengen og kom afsted. Janne havde bagt klad-kage (en slags chokoladekage som er sprød på ydersiden og sådan "snasket" indeni.) - så dygtig han var. så vi fik lidt kage mens tvillingerne kæmpede om hvem der måtte sidde ved siden af M og jeg! Lille søde Iris på knap to år sad bare og var far-syg og sød. Efter kagen gik vi en skøn tur i efterårsregnen med hunden Gucci også.
Så måtte vi hjem og spise frokost, inden turen gik i haven. Der blev revet blade sammen, samlet æbler op, og slås græs (sidste gang håber vi). Fy et arbejde, men det blev så fint!
Efteråret er en skøn tid.. Ih det hele er blevet så fint og hyggeligt i huset!! I får en lille smagsprøve her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!