tirsdag den 13. november 2012

Årets første juleøl


Forrige fredag, da min bror og Tannana kom på besøg, havde de en 6-pak Juleøl med til os. Jeg har bare slet ikke haft lyst til at smage, eller i hvertfald ikke før igår. Ja det var en mandag, og ja det var ikke en særlig mandag - men jeg havde lyst, so I did it!
Den var overraskende god - den smagte ikke af så meget og det er ret fint eftersom jeg nu har vænnet mig til lysere øl, og nogle gange kan juleøl godt smage ret meget af "rugbrød"..
Det var en succes!
 

Og så fandt vi Lillemans hundeting frem for at forberede til hans jomfrurejse til Danmark i weekenden. Så vi fandt hans sele, som man kan sætte fast i bilselen, og en tandbørste med tilhørende hunde-tandpasta. Først skulle vi lure hvordan den der sele skulle sidde - ikke så let uden instruksbog, men det lykkedes os. Og så ville jeg børste tænder på ham, hvilket han tog overraskende pænt. Så det var en hyggelig lille mandag aften vi havde!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!