torsdag den 1. november 2012

Cold fusion/micro ringe extensions

OBS: Jeg vil IKKE anbefale avezu eller denne påsætningsmetode. Se mere om hvorfor her.

I lørdags havde jeg besøg af en rigtig sød pige ved navn Stina som satte en hulens masse hår på mig! Jeg har længe gerne ville ha' langt hår, men desværre lader det til at mit hår ikke lan blive længere end ca. 10 cm. under skulderen. En artikel på nettet lærte mig at alle har en hårlængde som de maksimalt kan få, og så kan håret ikke tåle mere vægt og knækker af. Det er derfor jeg ikke har fået længere hår de sidste 4-5 år.
Så er det godt der findes råd for det jo - jeg er "all for" at man bruger moderne teknologi til at rette de skønhedsfejl som naturen ikke kan hjælpe med! Ny næse, bryster, ørerne syet ind, extensions - go for it!

Cold Fusion extensions er en hårforlængningsmetode som går ud på at man sætter totter af ægte hår fast med små metalringe i sit eget hår. Da ringene har silikonebelægning på indersiden skåner det håret, og er en af de mest naturlige og skånsomme metoder (ifølge min google resarch og at jeg før havde hot fusion/lim extensions som ØDELAGDE mit eget hår)..

Stina anvender noget lækkert nepalesisk hår fra det danske extension-firma Avezu. De har en webshop hvor man kan købe deres extensions hår, plejeserie, frisørsakse og meget andet godt.
Det tog omkring halvanden time at sætte 180 totter på, og så klippede hun det til så det faldt lidt bedre ind i mit eget hår.
Og så lidt før og efter billeder.


Stina skal bytte mine microringe ud til mørke i stedet, fordi de ses lidt for meget synes jeg. Og jeg har taget omkring 20 totter ud fordi det var lidt for meget og alt for tungt. Så det er egentlig nærmere 160 totter jeg har i :) Tykt og flot er det..

Nogle spørgsmål? :)

(Sponsoreret indlæg)