onsdag den 28. november 2012

Extensions ud + hjælp med ny hårfarve?

Ja en måned nåede jeg knap nok at have mine extensions i. En ting er at de blev sat i med lyse ringe, hvilket gjorde dem rigtig synlige - og noget andet var at de gjorde det umuligt at sætte håret op. Og det holder jeg ikke ud.
Det var fint og lækkert med langt hår, og mit eget føles så kort og tyndt nu men metoden var ikke rigtig for mig. Vil du læse mere om hvordan man sætter micro ringe extensions på, eller hvordan man plejer cold fusion extensions så findes det på bloggen også.

Så om en måned har jeg tænkt mig at prøve igen med en anden metode. Men først skal jeg blive enig med mig selv om jeg skal gå "back to brown" eller prøve at beholde det ombre-wannabe?
Hvad synes i?
Rina Irene i marts 2010, med mørkebrunt chokoladefarvet hår.
 
I sommers - mellembrunt.
Den farve det er nu - karamel-ombre-noget..

Manden min vil ha det skal være mørkt, men det er så "blegende". Jeg elsker vampyrer men vil ikke ligne en altså.. Og det karamelfarvede er ret "rødligt" i forhold til min bund, hvilket ser mærkeligt ud.. lidt..