fredag den 16. november 2012

Gallakjole til nytår?

Jeg synes at nytår er fantastisk - det bliver aldrig den fest man havde planlagt, meeeen det er en undskyldning for over-the-top makeup, hår og kjole.
Og alle ved at kjolen er jo virkelig vigtig når det kommer til nytår - og der findes så utroligt mange forskellige muligheder.

Jeg har funderet lidt på om man skal gå ALL IN og tage en rigtig gallakjole på til nytår. Sådan lege baldronning? Jeg har selv gået 4 år på kostskolen Herlufsholm hvor man flere gange om året har "balkjole" på, så jeg er nok egentlig bare miljøskadet. Men gud hvor kunne det egentlig være fedt - eller hva?

Jeg fandt i hvert fald en masse spændende muligheder på Trendsales - de har nemlig en "afdeling" bare med gallakjoler. Du finder det på www.trendsales.dk/nfo/gallakjoler


God weekend people!!!

Dette indlæg var sponsoreret af Trendsales..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!