onsdag den 7. november 2012

Hvordan jeg plejer mine extensions

Det var det mest stillede spørgsmål: Hvordan plejer du dine nye extensions? Så det har jeg tænkt mig at svare på, naturligvis :)

Mine extensions er jo fra Avezu, så jeg bruger den plejeserie som er tilpasset håret. 2 gange per uge vasker jeg mit hår, med shampoo fra Avezu (forsigigt der hvor punkterne sidder), og så balsam i længderne (ikke ved punkterne). 1 gang per uge bruger jeg Avezus hårkur, som dufter dejligt at kokos.

Sidst jeg vaskede hår føltes mit hår lidt ekstra tørt så jeg smurte det ind i Macadamia Nut Deep Repair Masque og lod det sidde i håret i 30 minutter inden jeg skyllede ud. Det er en super lækker hårkur som indeholder Macadamia nødeolie som er rigtig blødgørende og plejende for håret.

Det er vigtigt at understrege at Avezus hår er mere "ru" end mit eget, så jeg synes det føles mere tørt. Derfor bruger jeg også Avezu Serum flere gange om dagen for at blødgøre :)
Håret skal reddes morgen og aften, og flettes inden man sover.. Jeg redder det med Extensions børsten fra Avezu.

Ellers kan det behandles helt som dit eget.. Og det er skønt med langt hår!