søndag den 18. november 2012

Lige nu...

Jeg er lige kommet hjem efter en 2,5 km lang gåtur med mor, älskling, og hundene. Det er vores hunds første udenlandsrejse og det er gået rigtig godt.
Igår var jeg i Næstved og få min 2. HPV vaccine.. Jeg fik endda overalt Nette til at få sin første selvom hun er bange for nåle. Vi fejrede hendes modighed med en kaffe/chai latte på Vivaldi. Dejligt at se hende igen efter 6 år.. Hold da op, tiden er fløjet afsted..
Bagefter var jeg på besøg hos min tidl. kollega Charlotte musen som har termin i morgen. En lille babygave skulle hun da ha og det endte også med jeg faldt i snak og blev et par timer. Det var så hyggeligt.

Om snart kører vi tilbage mod Sveriges land - and back to reality... Fy fan.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!