fredag den 30. november 2012

Lønningsdag: Selvforkælelse!

Så er der kommet løn, og det er altså okay med lidt selvforkælelse.. Findes der noget bedre end en one-piece når der står vinter-råhygge på programmet? Det tror jeg så ikke!
Jeg har selv en pink Ziperall som jeg elsker såååå højt. Jeg funderer lidt på om man skal have en til - men denne gang er jeg lidt opsat på at det skal være en Piece of Norway. Det er et Norsk firma som laver rigtig fede one-piece dragter - og så har de gratis fragt lige for tiden.
De kører åbenbart nogle "dagstilbud" hvor de sætter nogle af deres modeller ned i nogle timer hver dag, og det er jo rart med rabat :D Her er et lille udsnit af mine favoritter:


Ja de er lidt dyre - min Ziperall kostede også omkring 900, men de er soooo worth it. De er varme og behagelige, og er man i "dontgivafuck" humør kan man sagtens handle ind i sådan en. Jeg vandrede rundt i Lyngbycentret i min pink den 31. december sidste år sammen med Tannana. Jeg ligner en Teletubby i min, men jeg EEEELSKER den!

Her er min yndlings one-piece i Piece of Norway sortimentet - den er så girly og fin:
Og hvis jeg skulle vælge en lidt mere neutral:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!