mandag den 5. november 2012

Mandag - syg og øm!

Det er ikke fordi at jeg i forvejen er fan af mandage, men når man så ovenikøbet har mega ondt i halsen når man vågner, så hjælper det ikke på det!


Og som en ekstra bonus så har min træning igår givet bagslag i form af tonser-ømme lår og rumpette! Det er jo en fed følelse fordi jeg vidste at jeg pressede mig selv igår til træning, at min krop så også har følt min udfordring.

Jeg talte med min chef her til morgen, fordi vi får en "helsebonus", så de betaler en del af udgiften til at melde sig ind i træningscenter. Det virker ret ligetil, så vi skal bare nosse os ned og melde os ind, helst i denne eller næste uge så jeg husker de tricks jeg lærte igår!

God mandag folkens!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!