lørdag den 3. november 2012

Min første Glossybox - Oktober 2012

Som jeg har nævnt tidligere, så er en af de bedste ting ved at bo i Sverige, at man kan abonnere på Glossybox. Konceptet går ud på at man for 139 SEK om måneden får en fin lille æske sendt hjem med 5 produkter som man skal teste og give en anmeldelse på.


Og igår kom min første Glossybox - uuuuh det kildede i mavsen da jeg så den! Hver måned er der et tema og denne måned havde Geisha/Japan.
Min æske indeholdte:
- Beautybird Exfoliating Soap
- Adore bi-tone BLUE linser
- Nail Inc nagellack
- Love & Toast duschcreme , Dew Blossom

- Brilliant Smile, Whitening Mouthwash

Linserne får jeg nok ikke brugt - tør jeg ikke! Hvad hvis de forsvinder i øjnene?! Men det andet bliver spændende at prøve!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!