fredag den 9. november 2012

Pakke: Xlash og Xsmile + RABATKODE

Igår fik jeg en spændende pakke fra Xbeauty.se! 2 stk. Xlash og 2 stk. Xsmile - og hvad er det spørger du måske? Du kan jo klikke ind på Xbeauty.se facebook side, eller du kan læse videre her.


Xlash - øjenvippeserum, som gør din vipper stærkere, mørkere og længere! Du har måske hørt om Neulash, men har du så også hørt at det er blevet bevist at det indeholder farlige stoffer med grimme bivirkninger? Det er i sidste uge blevet fjernet fra markedet i Sverige på grund af dette. Xlash indeholder naturlige ingredienser som gør at jeg føler mig mere tryg ved at bruge den. Man skal påføre den på det øverste vipper hver aften i 30 dage, og jeg startede i onsdags. Jeg har taget nogle før-billeder som jeg ligger op nedenfor - det er ikke kønt! Når jeg har testet produktet, så tænkte jeg på at holde en lille konkurrence hvor du også kan vinde din egen Xlash!


Xsmile - et tandblegningssæt som gør dine tænder mere hvide! Sættet indeholder tand-skinner og en gele som skal i skinnen. Første gang skal man have den på i 30 minutter, og så kan man stille og roligt øge tiden til 1½ time. Det skal jeg finde en dag til at prøve men måske i morgen lørdag, hvor jeg skal være alene hjemme et par timer :) Det har jeg også fået et ekstra sæt af, så der kan måske også være en lille konkurrence i vente der.


Og så mine før-billeder af mine vipper. Jeg har virkelig korte vipper, og som en bonus så stikker de bare lige ud i luften og bukker ikke flot eller noget. Jeg synes jeg har grise-øjne når jeg ikke har sminke på.. Puha.. Så håber det her Xlash kan jeg hjælpe mig med det..


 
Rabatkode
Hvis du er blevet fristet til også at prøve, så kan jeg tilbyde en rabatkode, som gør at du kan købe Xlash eller Xsmile for 299 inkl. fragt i stedet for 499! Bare skriv blogg299 i rabatkodefeltet på hjemmesiden www.xbeauty.se når du bestiller!