torsdag den 15. november 2012

Sidste Twilight film - no spoilers!

Igår aftes var jeg og min älskling ude og spise på Stars & Stripes inden præmieren på Twilight. Jeg var så skidesmart at tage en bid af vores nachos-forret, så et lille chipsstykke fløj op i mit øje. Det var så selfølgelig også dem med paprika på så det sved ekstra meget, samtidig med det gjorde rigtig ondt. Fandme dygtig jeg er. Ellers var burgeren god, men jeg kunne slet ikke spise op - pokkers!

Og så blev klokken 20:20 og vi gik over til biografen, købte de obligatoriske popcorn og cola og fandt vores pladser i biografen. Jeg har været til en anden præmiere i mit liv og det var på den anden Harry Potter film - og der er noget HELT specielt over stemningen til en præmiere. Man ved at de fleste andre i rummet er der fordi de er FANS, hvilket kan mærkes både før, under og efter filmen. Det er virkelig sådan noget som gør biografen så unik og uerstattelig!

Filmen var god - virkelig fantastisk god! Jeg kom igennem hele følelsesregistreret: glæde, chok, fascination, forelskelse (JACOB!), sorg og den gode følelse af at en historie er færdigfortalt (selvom jeg gerne ville have en fortsættelse). Der er en scene i filmen, hvor jeg seriøst tror jeg holdte vejret i 15 minutter og da "forklaringen" kom gispede jeg så højt at kæresten vendte sig mod mig i chok. Er du gal, det var vildt!

Men den kan anbefales, især hvis du i forvejen er lidt opslugt af universet. Jeg hader Kristen Stewards "åh jeg har det hårdt og er så awkward", men i denne film var hun virkelig awesome! Og Taylor Lautner var jo som altid utroligt fascinerende. Og jeg VIL have mig en Twilight varulv i julegave!


Gå ind og se den - og har du allerede set den, så skriv lige nedenfor hvad du synes!! :D

Det eneste negative jeg har at sige er: Hvorfor FANDEN skulle baby-Renesmee være animeret, og ikke en skuespiller. Især når det var så utroligt dårligt lavet. Jeg forstår at det kan være svært at finde en baby som er så smuk og perfekt - men det her var ret distraherende for mig. Måske fordi min bror arbejder med 3D grafik, måske fordi jeg er detalje-nørd - men OMG, det må det godt lige arbejde videre på inden den lanceres på DVD!