lørdag den 17. november 2012

Tip: 30% på Jeffrey Campbell & 50% på Louis Vouitton

Jeg ved at jeg skriver meget om Members.com - og jeg er ikke engang sponsoreret af dem (I wish!). Jeg er bare virkelig vild med konceptet om at købe fede mærkevarer med store rabatter, og vil gerne dele det med søde læsere!

Jeg så lige her den anden dag at både Jeffrey Campbell og Louis Vuitton kommer på Members.com i næste uge. Mandag klokken 12 (og man skal nok regne med at sidde ved computeren klokken 12) kommer der 30% rabat på Jeffrey Campbell. Jeg blev som sagt medlem på grund af de i sommers havde 50% rabat på JC, men jeg nåede ikke at fange mine drømmesko! Og så onsdag er det hele 50% rabat på Louis Vuitton - det er heller ikke værst!

Er du allerede Members.com medlem, så er det bare at sidde ved computeren klokken 12 på mandag eller onsdag (eller begge dage, you wild thing!), og hvis ikke så skriv din email i kommentarfeltet nedenfor - så skal jeg nok sende en invitation + 50 kroner gratis at shoppe for!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!