søndag den 4. november 2012

Træning!!!

Idag var jeg på træningscentret Friskis&Svettis med älskling, Tannana og min bror.
Både Tanna og min bror tager træning meget seriøst og ville gerne give os lidt privat træningshjælp. Jeg var mildest talt umotiveret inden vi tog derop fordi jeg har ikke rigtig trænet siden min Brazilian Butt-Lift workout tilbage i juni.. De tiggede og jeg kom i tøjet og afsted.
Det var FEDT!! Tanna spottede mig og guidede igennem squats, dødsløft, one-handed row, og andre rumpe- og benøvelser.. Vi sluttede af med mave og så 12 minutter på løbebånd.. Det tog halvanden time i alt.
Vi skal melde os ind snart og træne et par gange om ugen. Yeah!! Men åh hvor jeg kommer til at ha ondt i morgen, og samtidig føler jeg forkølelsen snige sig op på mig..

Skøn dag og skøn weekend..!! Billedet er fra igår aftes da vi spiste ude. Mums..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!