onsdag den 14. november 2012

Twilight, Twillght, omg TWILIGHT!!!

Så er det i aften og jeg er mildest talt EXCITED!!! Jeg så min förste Twilight film sammen med min bror, på hans opfordring. Han havde vidst set den tidligere og synes jeg skulle se den også - så vi så den i mors stue en eller anden aften for nogle år siden. De andre film har jeg set med min älskling, fordi han mærkeligt nok har dem på DVD ("Jeg var medlem i en eller anden DVD-klub så jeg fik dem automatisk - det var altså ikke noget JEG bestilte" - riiiiiight!).
Men så har vi altså set New Moon, Eclipse og Breaking Dawn part I sammen, og dem kan vi rigtig godt li' at se sammen. Så da forsalget til præmieren blev frigivet her i Växjö hvor vi bor, så synes vi det kunne være fedt/sjovt at være nogle af de förste der så den.


Så i aften, klokken 20:40 sidder vi med popcorn og cola, med rumpetterne godt placeret på biografsæderne i Filmstaden, og ser Twilight: Breaking Dawn, Part II!

Og ja - jeg er, og vil altid være, en Jacob fan. M-to the-UMS!!! ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!