fredag den 7. december 2012

Bestilt: Is-lanterner og fuglebræt

Weekenden står på at købe og pynte juletræ. Det er mit første juletræ siden jeg flyttede hjemmefra, så bliver spændende om man har pynt nok ..

Jeg faldt for nogle småting online, som vil pynte vores fine hjemudvendigt også. Vi har købt en fin lyskæde med istapper, som skal sættes op i morgen. Men som ekstra bonus har jeg på www.Coolstuff.dk købt to super hyggelige produkter.

Det første er en skabelon/form til att lave stjerne-formede is-lanterner. Man fylder dem med vand, og eventuel pynt og sætter dem i fryseren. Og så efter et par timer er de klar til at få et fyrfadslys i midten og en plads udenfor. Jeg købte 2 forme fordi jeg vil gerne kunne lave to ad gangen..

 
Ser det ikke bare hyggeligt ud? De kan som sagt købes på Coolstuff.dk til 79 kr. stykket. De hedder "Isstjerne" på hjemmesiden..

Det andet jeg købte er lidt mere fordi jeg synes det er synd for de sultne fugle. Jeg ved at mange siger at så falder maden ned og så kommer rotterne - men det tror jeg ikke. Rotterne gider sgu nok ikke gå ud i -15 grader for fuglemad :p
Jeg vil sætte den i vores "udestue" hvor vi har nogle store vinduer.. Håber der er nogle fugle som vil besøge den :)


Den kan som sagt også købes på Coolstuff.dk til 69 kr. og hedder "Fuglefoderbræt til vinduet" på hjemmesiden..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!