torsdag den 13. december 2012

...

For pokker hvor er det heldigt at det ikke er obligatorisk at elske alla i sin familie. Man kan jo heldigvis bare vælge at elske de mennesker i sit liv som er positive og værd at elske!

.. ja surt opstød. Men det er fandme bare sådan jeg har det, og tror mange har det på samme måde. Om det er en forælder som har skuffet en, eller en tante som har valgt at cutte kontakten .. så er det bare så skønt at man kan sige "pyt". Det er ikke din skyld at du er i familie med dem, men du kan jo heldigvis bygge din egen "familie" af de mennesker som du virkelig holder af.

Jeg har f.eks en helt fantastisk bonus-mor, som er min mors nabo. Hun har været så fantastisk stor en støtte efter jeg flyttede til Danmark som 15 årig.. Og jeg fik som 17 årig æren af at være fadder til hendes søn. Hun er et rigtig skønt, positivt og ærligt menneske - og det er virkelig sådanne mennesker der gør dårlige familiemedlemmer overflødige.
Jeg ville ønske jeg kunne gøre hende min bonus-mor mere officielt, men det må "bare" blive til en kæmpe kærlighedserklæring her på min blog.
Lone, du er en af de vigtigste mennesker i mit liv! Du har givet mig så meget støtte i hårde tider og grint med mig gang efter gang! Jeg elsker dig så utroligt højt.

2009: I Disneyland Florida. Her sammen med mor og Lone ♥

2012: Påskefrokost ♥

1 kommentar:

Kommentarer er mere end velkomne!