onsdag den 5. december 2012

Hvorfor er alle så hidsige op til jul?

Julen skal være en tid med glæde og smil, hvor alle elsker alle og glæder sig til den 24. i familiens skød med god mad.
Men i stedet er alle sure og hundser surmulende rundt i gader og butikker. "Nu skal vi bruge så mange penge på julegaver, og jeg har slet ikke tid til at købe dem!"

Nethandel, kære venner. Vi lever i år 2012, og netbutikkerne er altid åbne, også efter arbejde og også når børnene er lagt i seng. Og eftersom internetbutikker er mere omkostningseffektiv så er priserne ofte lavere. Mange netbutikker tilbyder samme fine indpakningsmuligeder som butikkerne og få dages leveringstid.

Jeg hader selv at stå i butikken med varm jakke, halstørklæde og tusinde andre poser i hånden mens man står i kø med titals andre sure og utålmådige kunder. Nej så kan jeg bedre li' at sidde og hygge mig med en kop kakao og min bærbar mens jeg surfer efter gode julegaver. Ingen kø, ingen stress, og pakkerne leveres direkte til hoveddøren. Ja okay, worst case, så skal de hentes på posthuset og der slipper man ikke køen, men hvis man kan hente alle pakker samme dag, så er det værste overstået!

Rina, julefrokost 2010 :p "Jeg er et rensdyr"


Smil til verden, omfavn teknologien og nyd din jul ;D

1 kommentar:

  1. Præcis...
    Jeg har heller ikke helt fanget, hvorfor folk ikke bruger internettet til de ting - hvilket de fleste kan - der kan købes der...

    GODT med en reminder til dem! ;-)

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!