onsdag den 12. december 2012

Jeg er helt deform!

Haha, jo den er god nok! Jeg var til massage på Minovera Spa i weekenden fordi jeg har haft så ondt i lænden de sidste 4-5 uger. Jeg troede at det var fordi at jeg havde hostet eller nyset mens jeg lå ned og fået en nerve i klemme. Men under massagen var det klart at smerten sad længere nede - i "sædemusklerne", altså ballerne.
Jeg spurgte jo naturligvis hvad det kunne skyldes at man får ondt der, og hun sagde at det kan have noget at gøre med at jeg sidder ned i 9 timer om dagen. Men hun spurgte også om jeg står meget med benene over kort når jeg står op, eller med vægten på den ene hofte. Og det gør jeg. Det kan så åbenbart skyldes at mit ene ben er kortere end det andet. Haha, og hun kiggede på det, og mente at det nok var det.. Det er bare et par milimeter men alligevel - LOL!
Men ellers var det skønt med massage.. Selvom det ikke har givet nogen effekt endnu - og jeg nu også skal til at lave strækøvelser dagligt..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!