mandag den 3. december 2012

Jul i Villavilla Knulla

Jeg har haft en suuuperskøn weekend, og selv om den har været semi-travl så føler jeg at den har været udhvilende alligevel.
Fredag efter arbejde kom jeg hjem til 3 pakker:
- Members.com pakke med en julegave og lidt tøj til Mathias
- Glossybox (super fine små produkter, og den perfekte æske til min julegave til kusinerne ;D )
- en SURPRISE gave fra min mor!!
Mor havde pakket en slags dansk jul/adventsgave med så mange fine ting: pebbernødder, marcipansnitter, chokoladeknapper, jule-toiletpapir, jule-køkkenrulle, en julestjerne, et kalenderlys og Georg Jensen juleuroen fra mit fødselsår. Årh jeg hoppede rundt af glæde da jeg fik den - åh så perfekt min mor er!


Så var det ellers tid til at gøre sig klar til julefrokost med arbejdet, som var super sjovt og vellykket. Jeg skrev jo et lille indlæg om det lørdag morgen.

Lørdag havde jeg tømmermænd, ikke overraskende. Men vi fik spist lidt morgenmad, og så kørte vi ud til en ny restaurant som havde snigpræmiere og fik en kop kaffe/te og en svensk lussebolle (safranbolle med rosin, mums).

Derefter var det ud og se Korpen Kungz spille floorball. Mathias kunne jo ikke være med, nu hvor han har forstrukket en muskel i skuldren og går med slynge. Bagefter hentede vi mad fra MAX og gjorde os klar til hans firmajulefrokost. Det var i Kalmar så først med firmabussen derud, og så stod den på mad og juleshow i Guldfågeln Arena. Også sjovt, men jeg holdte lidt igen med alkoholen, fordi jeg skulle tidligt op søndag.

Søndag stod jeg op omkring 9:30, og gjorde mig klar til 3 timers arbejde. Vi har travlt i december så man tager sin tørn med lidt ekstra-arbejde om søndagen. Det var mig og Charlottepigen, og det var jo hyggeligt. Allerede 13:40 var jeg hjemme igen og älskling og jeg körte ud til hans mor efter en häftemaskine til vores lyskæder. Vi havde lige tid til en sludder inden vi skulle handle ind og hente sushi. Mhm sushi.. Efter sushi fik vi pyntet lidt op i VillaVilla Knulla, med store hjerte i vinduet, den svenske lys-bue/adventsstage i vinduet, og en rigtig kravlenisse på lampen. Og skovlet sne fik vi også inden vi lagde os i sengen med 2. sidste afsnit af TrueBlood. En skøn, skøn weekend - og gud hvor jeg elsker julen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!