søndag den 2. december 2012

Mine favoritblogs

Det er altid skægt at høre hvilke ens favoritbloggere selv læser af blogs.. Jeg følger omkring 10-15 blogs, og holder styr på dem ved hjælp af www.Bloglovin.com. Jeg har det også som app på min telefon, så jeg altid kan se om der er nye indlæg fra mine favoritblogs. Du kan følge min blog derinde på https://www.bloglovin.com/blog/3899345/blog.

Bloglovin er et online blog-register, hvor du kan få en bruger gratis - og så bare "følge" alle dine yndlingsblogs. Så når du logger ind ser du om der er nye indlæg fra dine yndlingsblogs, og så når du har læst dem markerer du dem som læst. Det sparer en masse tid fordi man ikke skal klikke ind på dem allesammen en for en, og ofte forgæves fordi der ikke er nogle nye indlæg.

Min Skt. Michael som våger over mig i min lille bil .. Og en solnedgang over Tappernøje ♥

Mine favorit blogs er:
Anne Gadegaard : www.annegadegaard.com
Kenza : www.kenzas.se
Kissie : www.kissies.se
PS. I made this : http://psimadethis.com/
Blondinbella : www.blondinbella.se
Og min kollega Louises blog - mest fordi det er hyggeligt at følge med og se søde billeder af hendes Bichon Frisée.

Hvilke er dine favoritblogs, og hvorfor?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!