torsdag den 20. december 2012

Red hair, don't care..

Igår kom der en lille minigave dumpende ind i postkassen. Jeg havde bestilt en toningsfarve til mig selv, fordi mit hår trængte til noget RØDT!
Egentlig elsker jeg mit hår allermest når det er rødt. I 2006 havde jeg det postkasserødt og det var fedt, men jeg var alt for genert dengang til sådan en WAH-farve.

Efterfølgende har jeg haft mange andre hårfarver og jeg synes det er flottest med rødligt skær. Så da mit hår blev mørkt i sidste uge så savnede jeg det røde skær. Jeg har før brugt Revlon Nutri Color Creme til at tone mit hår, men det var farve 713 Havanna (se indlægget her) og var ret imponeret over hvor let det var og hvor meget farve 3 minutters toning gav. Så jeg købte en i farven 556 Mahogany (rødbrun) for at give mit hår lidt "rødme" :D

 
Processen er lige til - vask dit hår og sørg for det er håndklædetørt. Tag så gummihandsker på og fordel Color Creme'en i håret først i længderne og så rødderne. Lad det sidde i 3-5 minutter og skyl derefter ud. Det blev så fint - men svært at fange på billeder..
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!