fredag den 21. december 2012

Svensk julemad hos Svigermama i aften!

Så er jeg mødt på arbejde på den sidste arbejdsdag inden 12 dage fri! Igår og forgårs var der helt hektisk med mails fra kunder der undrer sig over hvor det de har bestilt er henne. Jeg tror jeg svarede på 100 mails igår alene, hvilket vel er 1 per 5. minut inklusiv at slå kunden op, finde den aktuelle order og spore pakken for dem + skrive mailsvaret. Ikke dårlig statistik!
Idag ser heldigvis roligere ud i indbakken! Phew..

Og i aften skal vi noget så hyggeligt som spise julemad hos min søde svigermama, åh hvor jeg glæder mig! Hvis rygtet taler sandt er der både glaseret juleskinke, Janssons fristelse/kartoffelgratin, prinskorv, kötbullar, og alt andet godt..
 
Og i morgen går rejsen mod Danmark sammen med søde Charlotte. Først et smut forbi Tikøb og så skal jeg op til Tannana! Vi skal måske i byen, det må vi se på - men ellers bare råhygge helt til søndag når min bror får fri fra arbejde, og så ned til Mama! Åh hvor det bliver godt, kan jeg mærke - hjem i familiens skød!
 
Jeg er måske ikke så aktiv på bloggen (måske nogle "Lige nu" indlæg, men kommer nok til at poste mere på Instragram så få nu FOLLOWED mig: Rinairene ..
GOD FREDAG TIL ALLE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!