tirsdag den 11. december 2012

Weekenden: Julehygge

Jeg havde en rigtig skøn weekend - en masse julehygge som var hvad jeg havde lyst til!
Fredag aften var vi på en ny restaurant som er åbnet her i byen Izakaya Moshi, hvor vi fik lidt sushi og noget at drikke. Så ellers hjem og i seng.


Lørdag vågnede jeg tidligt så jeg gik ud og lavede morgenmad til min elskede. Spejlæg og sort kaffe. Han spiser normalt ikke morgenmad, men fordi vi skulle sætte lyskæde op så synes jeg at han skulle have lidt bare.

Lyskæden kom op, og vi var ude og købe juletræ som blev pyntet fint. Jeg lavede julemad for første gang nogensinde og det gik "semi-godt". Flæskestegen var perfekt (og kanon fedt at man kan købe flæskesteg i Sverige, bare at det hed noget andet). Sovsen smagte ikke af noget og de brune kartofler var nærmere brændte kartofler. Men det var okay. Vi havde sat vores fine nye is-stjerne lygter ud, fordi Åsa kom forbi lørdag aften og hyggede med os, mens hendes mand var til julefrokost.Søndag stod på så lidt som muligt. Vi lå i sengen til klokken 11, og så kørte Mathias ud til hans mor og hente stik-ud forme til vores pepperkakar. Jeg brugte tiden på at "soak off" mine akrylnegle. Jeg havde mistet 2 tipper og de begyndte at være lidt kedelige. Så fingrene i acetone i 20-30 minutter og så var de næsten væk. Så lavede vi havregrynskugler og spiste laks til aftensmad. Det var lige en weekend efter mit hjerte..

1 kommentar:

  1. Sikke hyggeligt - fedt I allerede har købt juletræ så tidligt. Jeg har allerede spist flæskesteg fire gange i år, det er altid godt :D Lavede det også for første gang solo i år, gik fremragende. Elsker altså julemad :D

    - Anne

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!