mandag den 21. januar 2013

En "typisk" svensk aften!

Wow, så blev det mandag igen - hvor gik det stærkt. Fredag var skøn og afslappet med en omgang spraytan med Sanna direkt efter jobbet, og så hjem og slappe af på sofaen med min roomie!
Lørdag gik turen til Sannas hus i Alvesta hvor den stod på "typisk" svensk hygge sammen med to af hendes "drengevenner". Vi startede med at lave bål ude på søen og grille pølser og brød. Føj hvor jeg frøs - jeg følte mig ikke spor vikingagtig.
Bagefter skiftede vi til fine kjoler og skjorte og så havde Sanna leget mesterkok og stablet en skøn 3-retters menu på benene til os. Wauw, hvor var det bare awesomeness!! Godt med vin, cider og øl gled der også ned - ikke værst!

Og så kom det jeg havde frygtet i 1½ uge - BADTUNNA. Et svensk fænomen med et stort rundt kar fyldt med vand med en brændeovn som så varmer vandet her op. Og så er det jo at man et par timer efter man har mødt folk iklæder sig bikini og sætter godt og tæt i en bade-tønde! Men isen var for længst brudt, så det var bare sjov og ballade. Åh jävla!
Dagen efter stod den på en hulens masse opvask og så brunch, inden jeg blev kørt hjem om eftermiddag. Så en skøn kombination af ondt i hovedet pga. vinen og ondt i maven pga. alle grineflippene lørdag nat. Så blev det til pizza og cola med roomie! Nice weekend..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!