tirsdag den 15. januar 2013

Moving out, moving on..

I søndags pakkede jeg lidt tøj og småsager og flyttede fra lejligheden. Lige nu gør det alt for ondt at være i "vores drømmehus" og se ham. Han er en helt anden fyr nu - kold mod mig, holder sig væk hjemmefra og er selvfølgelig ikke kærlig mod mig.
Så jeg flyttede ind hos en venlig kollega som havde et gæsteværelse til mig, og jeg har det allerede meget bedre. Ingen klump i halsen hele tiden, ingen hjerte-smerte, og ingen tårer - næsten. Jeg taler med mor, Tannana eller en anden af veninderne dagligt for at komme ud med tanker, følelser og analyser. Men det er ikke så svært at forstå hvad som er sket - jeg har ikke værdsat og respekteret ham og han har ikke kommunikeret med mig. Han elsker mig måske ikke engang mere, og så må jeg videre. Det føles så utroligt uretfærdigt at når jeg efterlod mit liv i Danmark for et liv med ham i Sverige - at han så ikke bare kan være ærlig når det begynder gå galt: "Rina jeg synes ikke det går så godt, hvordan kan vi løse det her". Vi er vel voksne mennesker - og synes at man bare ikke orker mere er rigtig umodent, og slet ikke som den Mathias jeg kender og elsker.

Nej men det går fremad, og når jeg ikke skal se ham dagligt så tænker jeg mindre på ham og det gør hverdagen mere udholdelig. Jeg prøver at holde mig igang - se folk, læse, genskabe gamle venskaber, og det hjælper mig meget. Og at smile meget, det gør alting lettere. You gotta fake it till you make it, er mit motto lige nu og det virker!
I 12 måneder har jeg faktisk ikke rigtig set på andre mænd. Jovist jeg er ikke blind, men jeg har bare ikke synes det var intressante. Når man endelig finder ham som det hele fungerer med, som lever op til alle ens ønsker og drømme om en mand, en som gør en 100% lykkelig - så er man sgu ligeglad med andre hankøn. Men nu begynder jeg at se at alle steder omkring mig er der andre mænd, og det er mærkeligt. Jeg vil ikke ha' nogen anden lige nu, men man må vel gerne snakke, flirte og lære andre at kende. Det kan vel ikke skade. Der findes ikke bedre selvtillidsboost end lidt flirteri!

Nå men det var en lille update på Rina-fronten. Stiv kuling og fuld fart fremad!

1 kommentar:

  1. Selvom at ulykkelig kærlighed til tider kan føles som en dunkel nat der varer for evigt, vil stjernerne altid symbolisere de uendelige mange muligheder der venter på dig derude!

    Husk på at en rigtig fyr ødelægger ikke din mascara, kun din læbestift!

    KH
    Kristian

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!