mandag den 7. januar 2013

Overrasket

Desværre blev min årsdag med Mathias fejret på en knap så hyggelig måde - ved at vi slog op. Det kommer bag på mig, fordi jeg ikke har set det komme selvom det nok har ligget i kortene. Så jeg er en trist lille pige lige nu, med klump i halsen og ondt i hjertet.
Alt sker for en grund, men gid der var en måde at spole tiden frem så jeg missede smerten, tårerne og at skulle pakke og flytte mine ting.
Jeg kan ikke garantere at der kommer gang i bloggen nu, tvært imod. Min motivation er forståeligt nok ikke rigtig der.
Håber alle andre havde en god weekend.

4 kommentarer:

 1. EJ SMUKKESTE!!!!!!! :'-(
  Hvor gør det dog ondt at høre!!!!!!!!!
  ... og ja.. Bare man kunne spole over smerten...

  <3 :-* :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ina
   Ja det er noget rigtig lort lige nu, stadig.. Men holder hovedet højt og håber at når jeg ikke ser ham hver dag mere så går smerten væk hurtigere.

   Slet
 2. Hej Rina,

  Jeg har i en længere periode fulgt med på din blog, men aldrig turde tage mig sammen til at kommentere på dine gode indlæg, men når kærligheden gør ondt, synes jeg at alle burde sende dig en tanke!
  Lige meget, hvor ulykkelig og ubarmhjertig kærligheden kan være, vil der altid være lys et sted. Resten af himlen er måske overskyet, men det lille stykke blå holder én oppe. Og selvom at smerterne, tårerne og de søvnløse nætter kan virke ulidelige vil du komme ud, som en stærkere person, på den anden side.

  De kærligste hilsner og varmeste tanker fra mig!

  /Kristian

  SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!