fredag den 11. januar 2013

What a week..

Jeg har aldrig rigtig været den super-sociale type. Selv inden jeg flyttede til Sverige havde jeg mange ugentlige alene-dage hvor jeg i ro og fred passede mig selv derhjemme. Det er nok bare sådan jeg er.
Men efter jeg flyttede følte jeg mig meget ensom når jeg var alene i huset, når Mathias var ude - og det er der nok forskellige grunde til, primært tryghed. Jeg har heller ikke været alt for god til at skabe kontakt til folk, eller at spørge mine kollegaer om de ville lave noget efter arbejde eller i weekenderne. Jeg er nok bare blevet lidt isoleret i min egen verden, hvilket måske også har påvirket Mathias for meget..

Men i denne uge har jeg været nødt til at hanke op i mig, tage kontrol over mit liv og komme lidt ud. Mandag efter arbejde tog jeg med Sanna hjem og hun lavede superlækker mad til mig og vi så Sherlock Holmes filmen. Tirsdag havde jeg det allerede meget bedre, og var endda hos min anden kollega og drikke en kop te om aftenen. Og igår aftes fik jeg stablet en lille "After Work" sammen, så 9 af os kollegaer var ude og bowle. Det var superskægt og jeg var faktisk ikke helt dårlig til det der bowling.
Mine søde kollegaer på bowlingen igår

Folk har været super imødekommende efter de har hørt om mit brud med älsklingen, og det er lidt det skub som jeg har behøvet siden jeg flyttede. I aften skal jeg med min kollega Charlotte ud og smage på Växjös natteliv, det skal bli' sjovt. Og så må vi hvad weekenden bringer - søndag flytter jeg i hvertfald ud af lejligheden så der skal tiden nok gå med at pakke og sådan. Fuuuu...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!